Aktualne Menu

alergeny

1. Zboża zawierające gluten 2. Skorupiaki i produkty pochodne  3. Jaja i produkty pochodne  4. Ryby i produkty pochodne  5. Orzeszki ziemne i produkty pochodne  6.Soja i produkty pochodne  7. Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą)  8. Orzechy  9. Seler i produkty pochodne  10. Gorczyca i produkty pochodne  11. Nasiona sezamu i produkty pochodne  12. Dwutlenek siarki i siarczyny  13. Łubin i produkty pochodne  14. Mięczaki i produkty pochodne

dieta standard

Piątek 22.06

I Śniadanie

Pieczywo z pastą jajeczną ze szczypiorkiem

II Śniadanie

Jogurt naturalny z musli i musem z owoców leśnych

Obiad

Fish burger z pieczonymi łódeczkami ziemniaczanymi w ziołach, surówką marchewkową i domowy ajvarem

Podwieczorek

Trufle owsiane

Kolacja

Sałatka brokułowa z fetą, kukurydzą, pomidorami i jogurtowym sosem czosnkowym

Sobota 23.06

I Śniadanie

Pieczywo z wędzonym twarogiem, konfiturą z czerwonej cebuli i warzywami

II Śniadanie

Sałatka owocowa z orzechami nerkowca

Obiad

Schab po bałkańsku, ryż jaśminowy, surówka z młodej kapusty

Podwieczorek

Koktajl porzeczkowo – bananowy z otrębami

Kolacja

Sałatka z tuńczykiem i kaparami

 

Niedziela 24.06

I Śniadanie

Pieczywo Wasa z szynką dojrzewającą i pastą z cukinii

II Śniadanie

Mus z kaszy jaglanej z kakao i suszonymi daktylami

Obiad

Caponata z wołowiną, kasza gryczana, surówka porowa

Podwieczorek

Ciasteczka owsiane z bananem i pestkami dyni

Kolacja

Pieczone warzywa z batatami i sosem koperkowym

 

 

dieta wege

Piątek 22.06

I Śniadanie

Pieczywo z pastą jajeczną ze szczypiorkiem

II Śniadanie

Jogurt naturalny z musli i musem z owoców leśnych

Obiad

Fish burger  z pieczonymi łódeczkami ziemniaczanymi w ziołach, surówką marchewkową i domowy ajvarem

Podwieczorek

Trufle owsiane

Kolacja

Sałatka brokułowa z fetą, kukurydzą, pomidorami i jogurtowym sosem czosnkowym

 

Sobota 23.06

I Śniadanie

Pieczywo z wędzonym twarogiem, konfiturą z czerwonej cebuli i warzywami

II Śniadanie

Sałatka owocowa z orzechami nerkowca

Obiad

Papryka faszerowana ryżem i warzywami

Podwieczorek

Koktajl porzeczkowo – bananowy z otrębami

Kolacja

Sałatka z tuńczykiem i kaparami

 

Niedziela 24.06

I Śniadanie

Pieczywo Wasa z pastą z cukinii

II Śniadanie

Mus z kaszy jaglanej z kakao i suszonymi daktylami

Obiad

Caponata wegetariańska, kasza gryczana, surówka porowa

Podwieczorek

Ciasteczka owsiane z bananem i pestkami dyni

Kolacja

Pieczone warzywa z batatami i sosem koperkowym

 

 

dieta natural

Piątek 22.06

I Śniadanie

Pieczywo bezglutenowe z pastą jajeczną ze szczypiorkiem

II Śniadanie

Budyń jaglany na mleku roślinnym

Obiad

Fish burger  z pieczonymi łódeczkami ziemniaczanymi w ziołach, surówką marchewkową i domowy ajvarem

Podwieczorek

Bezglutenowe trufle

Kolacja

Sałatka brokułowa z szynką, kukurydzą, pomidorami i z sosem koktajlowym

 

Sobota 23.06

I Śniadanie

Pieczywo bezglutenowe z pastą z kaszy jaglanej i suszonych pomidorów, konfitura z czerwonej cebuli

II Śniadanie

Sałatka owocowa z orzechami nerkowca

Obiad

Schab po bałkańsku, ryż jaśminowy, surówka z młodej kapusty

Podwieczorek

Koktajl porzeczkowo – bananowy na mleku roślinnym

Kolacja

Sałatka z tuńczykiem i kaparami

 

Niedziela 24.06

I Śniadanie

Pieczywo bezglutenowe z szynką dojrzewającą i pastą z cukinii

II Śniadanie

Mus z kaszy jaglanej z kakao i suszonymi daktylami

Obiad

Caponata z wołowiną, kasza gryczana, surówka porowa

Podwieczorek

Brownie bezglutenowe

Kolacja

Pieczone warzywa z batatami i sosem paprykowym

 

dieta sport carbo

Piątek 22.06

I Śniadanie

Pieczywo z pastą jajeczną ze szczypiorkiem, smoothie owocowo – warzywne

II Śniadanie

Jogurt naturalny z granolą i owocami

Obiad

Kasza gryczana smażona z batatami, porem i chili, pieczony dorsz w teriyaki

Podwieczorek

Trufle owsiane

Kolacja

Makaron z warzywami po chińsku, ciecierzycą i wędzonym tofu

 

Sobota 23.06

I Śniadanie

Pieczywo z wędzonym twarogiem, konfiturą z czerwonej cebuli i warzywami, koktajl porzeczkowo – bananowy z otrębami

II Śniadanie

Pancakes z wanilią i masłem orzechowym

Obiad

Schab po bałkańsku, ryż jaśminowy, surówka z młodej kapusty

Podwieczorek

Banany zapiekane z orzechami i czekoladą

Kolacja

Sałatka z grillowanym kurczakiem, ananasem i sosem winegret

 

Niedziela 24.06

I Śniadanie

Omlet z płatkami owsianymi, szynką dojrzewającą  warzywami, sok wyciskany

II Śniadanie

Mus z kaszy jaglanej z kakao i suszonymi daktylami

Obiad

Caponata z wołowiną, kasza gryczana, surówka porowa

Podwieczorek

Brownie dietetyczne

Kolacja

Dietetyczna musaka

dieta protein

Piątek 22.06

I Śniadanie

Pieczywo z pastą jajeczną ze szczypiorkiem, koktajl proteinowy

II Śniadanie

Placuszki proteinowe z  owocami sezonowymi

Obiad

Fish burger z pieczonymi łódeczkami ziemniaczanymi w ziołach, surówką marchewkową i domowy ajvarem

Podwieczorek

Trufle owsiane

Kolacja

Wieprzowina po chińsku z warzywami i kiełkami fasoli mung

 

Sobota 23.06

I Śniadanie

Pieczywo z wędzonym twarogiem, konfiturą z czerwonej cebuli i warzywami, Koktajl porzeczkowo – bananowy z otrębami

II Śniadanie

Fritatta z szynką i warzywami

Obiad

Schab po bałkańsku, ryż jaśminowy, surówka z młodej kapusty

Podwieczorek

Słupki warzywne z pastą z ciecierzycy

Kolacja

Sałatka z grillowanym kurczakiem, ananasem i sosem winegret

 

Niedziela 24.06

I Śniadanie

Omlet z płatkami owsianymi, szynką dojrzewającą warzywami, koktajl proteinowy

II Śniadanie

Mus z kaszy jaglanej z kakao i suszonymi daktylami

Obiad

Caponata z wołowiną, kasza gryczana, surówka porowa

Podwieczorek

Brownie dietetyczne

Kolacja

Dietetyczna musaka

dieta wprowadzająca

Piątek 22.06

I Śniadanie

Frytki warzywne z dipem pomidorowym

II Śniadanie

Słupki warzywne

Obiad

Wege burger  z pieczonymi łódeczkami ziemniaczanymi w ziołach, surówką marchewkową i domowy ajvarem

Podwieczorek

Truskawki z orzechami nerkowca

Kolacja

Sałatka brokułowa z jajkiem, kukurydzą, pomidorami i sosem czosnkowym na bazie jogurtu sojowego

 

Sobota 23.06

I Śniadanie

Gryczanka na mleku roślinnym z owocami leśnymi

II Śniadanie

Sałatka owocowa

Obiad

Papryka faszerowana ryżem i warzywami

Podwieczorek

Koktajl porzeczkowo – bananowy na mleku roślinnym

Kolacja

Sałatka z marynowanym tofu, oliwkami i grillowaną cukinią

 

Niedziela 24.06

I Śniadanie

Fritatta z warzywami

II Śniadanie

Mus z kaszy jaglanej z kakao i suszonymi daktylami

Obiad

Caponata wegetariańska, kasza gryczana, surówka porowa

Podwieczorek

Sok grejpfrutowy

Kolacja

Pieczone warzywa z batatami i sosem koperkowym

dieta post leczniczy

Piątek 22.06

I Śniadanie

Kalafiornica ze szczypiorkiem, sałatką z pomidorów i ogórków kiszonych, zakwas buraczany

II Śniadanie

Sok wielowarzywny

Obiad

Bigos wegetariański, surówka porowa

Podwieczorek

Babeczka cynamonowe z marchewki i jabłka

Kolacja

Zupa minestrone

 

Sobota 23.06

I Śniadanie

Pieczone warzywa z ziołami i majonezem z kalafiora, sok z kiszonej kapusty, marchewki i jabłka

II Śniadanie

Sok z grejpfruta, selera naciowego i cytryny

Obiad

Faszerowana papryka, surówka z młodej kapusty

Podwieczorek

Sałatka z pieczonym burakiem, rukolą, pomidorami koktajlowymi, czerwoną cebulką + dip warzywny

Kolacja

Bulion warzywny z makaronem warzywnym

 

 

Niedziela 24.06

I Śniadanie

Placuszki warzywne, sałatka z ogórków kiszonych z natką pietruszki

II Śniadanie

Słupki warzywne z dipem z pieczonej papryki

Obiad

Warzywa po grecku, surówka z selera naciowego

Podwieczorek

Smothies z jabłek, cynamonu i cytryny

Kolacja

Krem z buraka

Dane adresowe

Marago Fit
ul. Romana Maya 1
62-030 Luboń

Skontaktuj się z nami

Dietetyk Zuzanna Nosek
tel.: 535 101 062

Dietetyk Artur Wesoły
tel.: 733 120 873  

Dietetyk Angelika Korcz
tel.: 530 581 401  

e-mail: biuro@maragofit.pl

Dział obsługi czynny

Pon - Pt: 7:00 - 16:00
Sobota dyżury mailowe

 

Marketing/współpraca

Jakub Kamiński
e-mail: marketing@maragofit.pl