Aktualne Menu

alergeny

1. Zboża zawierające gluten 2. Skorupiaki i produkty pochodne  3. Jaja i produkty pochodne  4. Ryby i produkty pochodne  5. Orzeszki ziemne i produkty pochodne  6.Soja i produkty pochodne  7. Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą)  8. Orzechy  9. Seler i produkty pochodne  10. Gorczyca i produkty pochodne  11. Nasiona sezamu i produkty pochodne  12. Dwutlenek siarki i siarczyny  13. Łubin i produkty pochodne  14. Mięczaki i produkty pochodne

dieta standard

Poniedziałek 21.01

I Śniadanie

Jogurt naturalny z granolą i musem z owoców

II Śniadanie

Pieczywo pełnoziarniste z paprykarzem wegetariańskim i zielonym ogórkiem

Obiad

Indyk w sezamie z mleczkiem kokosowym, puree ziemniaczane, warzywa gotowane

Podwieczorek

Zielone smothies 

Kolacja

Sałatka z prażoną ciecierzycą, serkiem kozim, oliwkami, suszonymi pomidorami i pestkami dyni

 

Wtorek 22.01

I Śniadanie

Płatki ryżowe z suszonymi śliwkami i cynamonem

II Śniadanie

Pieczywo pełnoziarniste z pasztetem drobiowym z chutney z czerwonej cebuli

Obiad

Polędwiczki wieprzowe w sosie musztardowo – grzybowym, kasza gryczana, pieczona dynia z masłem orzechowym

Podwieczorek

Dietetyczne brownie

Kolacja

Pełnoziarniste wrapy z humusem z czarnuszką i warzywami

 

Środa  23.01

I Śniadanie

Omlet z łososiem wędzonym, Parmezanem i szczypiorkiem

II Śniadanie

Serek homogenizowany z domową buraczaną granolą

Obiad

Pełnoziarnisty makaron tagliatelle w lekkim sosie winno – śmietanowym, kurczakiem i zielonymi warzywami

Podwieczorek

Galaretka z soków wyciskanych

Kolacja

Zupa meksykańska z dynią, batatami, indykiem i soczewicą

 

Czwartek 24.01

I Śniadanie

Pieczywo z pastą z twarożku i buraków  z warzywami

II Śniadanie

Złota owsianka z orzechami nerkowca i suszoną żurawiną

Obiad

Curry z indyka z cukinią, ananasem, brzoskwinią, kukurydzą i pomidorami, ryż brązowy, surówka z białej kapusty

Podwieczorek

Marynowane korzenne gruszki z domowymi powidłami

Kolacja

Leczo z ciecierzycą i wieprzowiną

 

Piątek 25.01

I Śniadanie

Naleśniki pełnoziarniste z musem daktylowo – kakaowym i owocami sezonowymi

II Śniadanie

Sałatka z kaszą kuskus, fetą, burakiem, miętą, suszoną morelą i prażonymi nasionami

Obiad

Pulpeciki jajeczne z kokosowym sosem z suszonych pomidorów, kaszą bulgur i warzywnym ratatouile

Podwieczorek

Panna cotta jogurtowa z wanilią i brzoskwinią

Kolacja

Sałatka z pieczonych warzyw z fetą, ogórkiem, granatem i popcornem z kaszy jaglanej

 

Sobota 26.01

I Śniadanie

Pieczywo pełnoziarniste z szynką pieczoną i musztardową pastą warzywną

II Śniadanie

Pudding chia kakaowy z owocami

Obiad

Indyk po chińsku z warzywami, ryżem jaśminowym, surówką z młodej kapusty

Podwieczorek

Pełnoziarniste ciasto z owocami i owsianą kruszonką

Kolacja

Sałatka z prażoną ciecierzycą i mozzarellą

 

Niedziela 27.01

I Śniadanie

Placuszki owsiane z jabłkiem i cynamonem

II Śniadanie

Sałatka z selera naciowego, suszonej żurawiny, kurczaka i cebuli czerwonej

Obiad

Kurczak w sosie chimichurri, ziemniaczki gotowane, sałatka na ciepło z kapusty z koperkiem, cebulką i jabłkiem

Podwieczorek

Sałatka owocowa

Kolacja

Toksańska zupa z cukinią, fasolką, parmezanem i grzankami

 

 

dieta wege

Poniedziałek 21.01

I Śniadanie

Jogurt naturalny z granolą i musem z owoców

II Śniadanie

Pieczywo pełnoziarniste z paprykarzem wegetariańskim i zielonym ogórkiem

Obiad

Kotleciki z fasoli w sosie kokosowo-szpinakowym z sezamem, puree ziemniaczane, warzywa gotowane

Podwieczorek

Zielone smothies

Kolacja

Sałatka z prażoną ciecierzycą, serkiem kozim, oliwkami, suszonymi pomidorami i pestkami dyni

 

Wtorek 22.01

I Śniadanie

Płatki ryżowe z suszonymi śliwkami i cynamonem

II Śniadanie

Pieczywo pełnoziarniste z pasztetem wegetariańskim z chutney z czerwonej

Obiad

Kotleciki z batatów i kaszy jaglanej z sosem grzybowym, kaszą gryczaną, pieczona dynia z masłem orzechowym

Podwieczorek

Dietetyczne brownie

Kolacja

Pełnoziarniste wrapy z humusem z czarnuszką i warzywami

 

Środa  23.01

I Śniadanie

Omlet z łososiem wędzonym, Parmezanem i szczypiorkiem

II Śniadanie

Serek homogenizowany z domową buraczaną granolą

Obiad

Makaron pełnoziarnisty z lekkim sosem winno-śmietanowym, papryką, kukurydzą, tofu, suszonymi pomidorami

Podwieczorek

Galaretka z soków wyciskanych

Kolacja

Zupa meksykańska z dynią, batatami i soczewicą

 

Czwartek 24.01

I Śniadanie

Pieczywo z pastą z twarożku i buraków  z warzywami 

II Śniadanie

Złota owsianka z orzechami nerkowca i suszoną żurawiną

Obiad

Curry wegetariańskie z fasolą, cukinią, mango, ananasem i pomidorami

Podwieczorek

Marynowane korzenne gruszki z domowymi powidłami

Kolacja

Leczo z ciecierzycą i warzywami

 

Piątek 25.01

I Śniadanie

Naleśniki pełnoziarniste z musem daktylowo – kakaowym i owocami sezonowymi

II Śniadanie

Sałatka z kaszą kukus, fetą, burakiem, miętą, suszoną morelą i prażonymi nasionami

Obiad

Pulpeciki jajeczne z kokosowym sosem z suszonych pomidorów, kaszą bulgur i warzywnym ratatouile

Podwieczorek

Panna cotta jogurtowa z wanilią i brzoskwinią

Kolacja

Sałatka z pieczonych warzyw z fetą, ogórkiem, granatem i popcornem z kaszy jaglanej

 

 Sobota 26.01

I Śniadanie

Pieczywo pełnoziarniste z tofu i musztardową pastą warzywną

II Śniadanie

Pudding chia kakaowy z owocami

Obiad

Tofu po chińsku z warzywami, ryżem jaśminowym, surówką z młodej kapusty

Podwieczorek

Pełnoziarniste ciasto z owocami i owsianą kruszonką

Kolacja

Sałatka z prażoną ciecierzycą i mozzarellą

 

Niedziela 27.01

I Śniadanie

Placuszki owsiane z jabłkiem i cynamonem

II Śniadanie

Sałatka z selera naciowego, suszonej żurawiny, fety i cebuli czerwonej

Obiad

Kotlecik z kaszy jaglanej i suszonych pomidorów, ziemniaczki gotowane, sałatka na ciepło z kapusty z koperkiem, cebulką i jabłkiem

Podwieczorek

Sałatka owocowa

Kolacja

Toksańska zupa z cukinią, fasolką, parmezanem i grzankami

 

dieta natural

Poniedziałek 21.01

I Śniadanie

Placuszki kukurydziano-bananowe z musem owocowym

II Śniadanie

Pieczywo bezglutenowe z paprykarzem wegetariańskim i zielonym ogórkiem

Obiad

Indyk w sezamie z mleczkiem kokosowym, puree ziemniaczane, warzywa gotowane

Podwieczorek

Zielone smothies

Kolacja

Sałatka z prażoną ciecierzycą, tofu, oliwkami, suszonymi pomidorami i pestkami dyni

 

Wtorek 22.01

I Śniadanie

Płatki ryżowe na mleku roślinnym z suszonymi śliwkami i cynamonem

II Śniadanie

Pieczywo bezglutenowe z pasztetem drobiowym z chutney z czerwonej cebuli         

Obiad

Polędwiczki wieprzowe w sosie musztardowo – grzybowym, kasza gryczana, pieczona dynia z masłem orzechowym

Podwieczorek

Bezglutenowe brownie bananowe

Kolacja

Bezglutenowe wrapy z humusem z czarnuszką i warzywami

 

Środa  23.01

I Śniadanie

Omlet z łososiem wędzonym, wegańskim parmezanem i szczypiorkiem

II Śniadanie

Pudding z tapioki na mleku roślinnym z musem wiśniowym

Obiad

Makaron bezglutenowy z sosem na mleku roślinnym z kurczakiem i zielonymi warzywami

Podwieczorek

Galaretka z soków wyciskanych

Kolacja

Zupa meksykańska z dynią, batatami, indykiem i soczewicą

 

Czwartek 24.01

I Śniadanie

Pieczywo bezglutenowe z pastą marchewkową i szynką

II Śniadanie

Złota owsianka bezglutenowa na mleku roślinnym z orzechami nerkowca i suszoną żurawiną

Obiad

Curry z indyka z cukinią, ananasem, brzoskwinią, kukurydzą i pomidorami, ryż brązowy, surówka z białej kapusty

Podwieczorek

Marynowane korzenne gruszki z domowymi powidłami

Kolacja

Leczo z ciecierzycą i wieprzowiną

 

Piątek 25.01

I Śniadanie

Naleśniki bezglutenowe z musem daktylowo – kakaowym i owocami sezonowymi

II Śniadanie

Sałatka z kaszą jaglaną, burakiem, miętą, suszoną morelą i prażonymi nasionami

Obiad

Pulpeciki jajeczne z sosem kokosowym z suszonych pomidorów, ziemniaki i warzywnym ratatouile

Podwieczorek

Panna cotta na mleku roślinnym z wanilią i brzoskwinią

Kolacja

Sałatka z pieczonych warzyw z ogórkiem, granatem i popcornem z kaszy jaglanej

 

Sobota 26.01

I Śniadanie

Pieczywo bezglutenowe z szynką pieczoną i musztardową pastą warzywną

II Śniadanie

Pudding chia kakaowy na mleku roślinnym z owocami

Obiad

Indyk po chińsku z warzywami, ryżem jaśminowym, surówką z młodej kapusty

Podwieczorek

Bezglutenowe ciasto z owocami i kruszonką

Kolacja

Sałatka z łososiem wędzonym i z awokado

 

Niedziela 27.01

I Śniadanie

Placuszki bezglutenowe z jabłkiem i cynamonem

II Śniadanie

Sałatka z selera naciowego, suszonej żurawiny, tofu i cebuli czerwonej

Obiad

Kurczak w sosie chimichurri, ziemniaczki gotowane, sałatka na ciepło z kapusty z koperkiem, cebulką i jabłkiem

Podwieczorek

Sałatka owocowa

Kolacja

Toksańska zupa z cukinią, fasolką i grzankami bezglutenowymi

 

 

dieta sport carbo

Poniedziałek 21.01

I Śniadanie

Jogurt naturalny z granolą i musem owocowym

II Śniadanie

Pieczywo pełnoziarniste  z paprykarzem wegetariańskim i zielonym ogórkiem, zielone smothie

Obiad

Makaron w sosie pomidorowym z indykiem, marchewką i oliwkami

Podwieczorek

Ciasteczka owsiano-gryczane z gorzką czekoladą

Kolacja

Zapiekanka ryżowa z mięsem mielonym i warzywami

 

Wtorek 22.01

I Śniadanie

Pancake z nasionami chia i świeżymi owocami

II Śniadanie

Pieczywo pełnoziarniste z pasztetem drobiowym z chutney z czerwonej, koktajl waniliowy z bananem           

Obiad

Polędwiczki wieprzowe w sosie musztardowo – grzybowym, kasza gryczana, pieczona dynia z masłem orzechowym

Podwieczorek

Dietetyczne brownie

Kolacja

Burrito z farszem meksykańskim

 

Środa 23.01

I Śniadanie

Omlet z łososiem wędzonym, Parmezanem i szczypiorkiem, sok wyciskany 

II Śniadanie

Sałatka z kaszą kuskus, tuńczykiem, oliwkami, selerem naciowym i papryką

Obiad

Pełnoziarnisty makaron tagliatelle w lekkim sosie winno – śmietanowym i kurczakiem

Podwieczorek

Pudding z tapioki z musem owocowym

Kolacja

Placuszki z ziemniaków, dyni i batatów z salsą warzywną

 

Czwartek 24.01

I Śniadanie

Pieczywo z pastą z twarożku i buraków z  warzywami, sok wyciskany

II Śniadanie

Złota owsianka z orzechami nerkowca i suszoną żurawiną

Obiad

Curry z indyka z cukinią, mango, kukurydzą i pomidorami, ryż brązowy, surówka z kapusty

Podwieczorek

Muffinki z porzeczkami i migdałami

Kolacja

Leczo z ciecierzycą i wieprzowiną i kaszą jaglaną

 

Piątek 25.01

I Śniadanie

Naleśniki pełnoziarniste z musem daktylowo – kakaowym i owocami

II Śniadanie

Jajecznica z cebulką, sok z buraka, jabłka i ananasa

Obiad

Pulpeciki jajeczne z pesto z suszonych pomidorów, kaszą bulgur i warzywnym ratatouile

Podwieczorek

Panna cotta jogurtowa z wanilią i brzoskwinią

Kolacja

Sałatka z pieczonych warzyw z fetą, ogórkiem, granatem i popcornem z kaszy jaglanej

 

Sobota 26.01

I Śniadanie

Jaglanka na mleku z suszonymi morelami, gruszą pieczoną i włoskimi orzechami

II Śniadanie

Pieczywo żytnie z masłem orzechowym i owocami, koktajl jogurtowo-owocowy

Obiad

Kurczak w sosie chimichurri, ziemniaczki gotowane, sałatka z kolorowych pomidorów, rukoli i cebuli

Podwieczorek

Pełnoziarniste ciasto z owocami i owsianą kruszonką

Kolacja

Grillowana pierś z kurczaka, komosa ryżowa i pieczone warzywa

 

Niedziela 27.01

I Śniadanie

Placuszki owsiane z jabłkiem i cynamonem

II Śniadanie

Pieczywo z serem camembert i konfiturą żurawinową, sok wyciskany

Obiad

Indyk po chińsku z warzywami, ryżem jaśminowym, surówką z młodej kapusty

Podwieczorek

Sałatka owocowa

Kolacja

Sałatka z buraka pieczonego, pomidora, pestek dyni, fety, kiełek oraz grzanek

 

 

dieta protein

Poniedziałek 21.01

I Śniadanie

Fritatta z szynką drobiową i warzywami

II Śniadanie

Pieczywo pełnoziarniste  z paprykarzem wegetariańskim i zielonym ogórkiem, koktajl proteinowy

Obiad

Indyk w sezamie z mleczkiem kokosowym, puree ziemniaczane, warzywa gotowane

Podwieczorek

Serek wiejski z warzywami

Kolacja

Zapiekanka ryżowa z mięsem drobiowym i warzywami

 

Wtorek 22.01

I Śniadanie

Pancake z nasionami chia i świeżymi owocami

II Śniadanie

Pieczywo pełnoziarniste z pasztetem drobiowym z chutney z czerwonej, koktajl waniliowy z bananem             

Obiad

Polędwiczki wieprzowe w sosie musztardowo – grzybowym, kasza gryczana, pieczona dynia z masłem orzechowym

Podwieczorek

Dietetyczne brownie

Kolacja

Burrito z farszem meksykańskim

 

Środa 23.01

I Śniadanie

Omlet z łososiem wędzonym, Parmezanem i szczypiorkiem, sok wyciskany

II Śniadanie

Serek homogenizowany z domową buraczaną granolą

Obiad

Pełnoziarnisty makaron tagliatelle w lekkim sosie winno – śmietanowym, kurczakiem i zielonymi warzywami

Podwieczorek

Zupa meksykańska z dynią, batatami, indykiem i soczewicą

Kolacja

Sałatka z kaszą kuskus, tuńczykiem, oliwkami, selerem naciowym i papryką

 

Czwartek 24.01

I Śniadanie

Pieczywo z pastą z twarożku i buraków z szynką pieczoną i warzywami, koktajl malinowo – jogurtowy

II Śniadanie

Złota owsianka z orzechami nerkowca i suszoną żurawiną

Obiad

Curry z indyka z cukinią, ananasem, brzoskwinią, kukurydzą i pomidorami, ryż brązowy, surówka z białej kapusty

Podwieczorek

Baton proteinowy ala snikers

Kolacja

Leczo z ciecierzycą i wieprzowiną

 

Piątek 25.01

I Śniadanie

Naleśniki pełnoziarniste z musem daktylowo – kakaowym i owocami

II Śniadanie

Jajecznica z cebulką, sok z buraka, jabłka i ananasa

Obiad                     

Pulpeciki jajeczne z pesto z suszonych pomidorów, kaszą bulgur i warzywnym ratatouile

Podwieczorek

Panna cotta jogurtowa z wanilią i brzoskwinią

Kolacja

Sałatka z pieczonych warzyw z fetą, ogórkiem, granatem i popcornem z kaszy jaglanej

 

Sobota 26.01

I Śniadanie

Omlet z płatkami owsianymi, szynką, musztardową pastą warzywną, koktajl proteinowy

II Śniadanie

Pudding chia kakaowy z owocami

Obiad

Kurczak w sosie chimichurri, ziemniaczki gotowane, sałatka z kolorowych pomidorów, rukoli i cebuli

Podwieczorek

Pełnoziarniste ciasto z owocami i owsianą kruszonką

Kolacja

Grillowana pierś z kurczaka, komosa ryżowa i pieczone warzywa

Niedziela 27.01

I Śniadanie

Placuszki z tuńczyka z dipem pomidorowym

II Śniadanie

Pieczywo z serem camembert i konfiturą żurawinową, sok wyciskany

Obiad

Indyk po chińsku z warzywami, ryżem jaśminowym, surówką z młodej kapusty

Podwieczorek

Sałatka z selera naciowego, suszonej żurawiny, kurczaka i cebuli czerwonej

Kolacja

Sałatka z buraka pieczonego, pomidora, pestek dyni, fety, kiełek

 

dieta wprowadzająca

Poniedziałek 21.01

I Śniadanie

Fritatta z warzywami

II Śniadanie

Zielone smothies

Obiad

Papryka faszerowana ryżem brązowym, soczewicą, pomidorami i marchewką

Podwieczorek

Sałatka owocowa

Kolacja

Sałatka z prażoną ciecierzycą, marynowanym tofu, oliwkami, suszonymi pomidorami i pestkami dyni

 

Wtorek 22.01

I Śniadanie

Płatki ryżowe na mleku roślinnym z suszonymi śliwkami i cynamonem

II Śniadanie

Surówka z selera naciowego, jabłka, rodzynek i orzechów włoskich          

Obiad

Kotleciki z białej fasoli w sosie grzybowym, kasza gryczana z pieczoną dynią i masłem orzechowym

Podwieczorek

Sok z jabłka, ananasa i jarmużu

Kolacja

Krem z białej kapusty z ziemniaczkami

 

Środa 23.01

I Śniadanie

Kalafiornica ze szczypiorkiem i warzywami

II Śniadanie

Krem pomidorowy z prażonymi ziarnami

Obiad

Makaron ryżowy z orientalnymi warzywami i tofu

Podwieczorek

Galaretka z soków wyciskanych

Kolacja

Sałatka z kaszą jaglaną, batatami, soczewicą, groszkiem i cukinią

 

Czwartek 24.01

I Śniadanie

Omlet ze szczypiorkiem i humusem

II Śniadanie

Złota owsianka bezglutenowa na mleku roślinnym z orzechami nerkowca i suszoną żurawiną

Obiad

Curry z cukinią, mango, białą fasolą i pomidorami, ryż brązowy, surówka z kapusty

Podwieczorek

Marynowane korzenne gruszki z powidłami

Kolacja

Ciecierzyca po bretońsku

 

Piątek 25.01

I Śniadanie

Sałatka z kaszy jaglanej cukinią, natką pietruszki, oliwkami i papryką

II Śniadanie

Mus jabłkowy z cynamonem

Obiad

Kasza gryczana z grillowanymi warzywami i soczewicą

Podwieczorek

Zupa ogórkowa z koperkiem i ziemniaczkami

Kolacja

Sałatka z tofu i winogronem

 

Sobota 26.01

I Śniadanie

Gryczanka na mleku roślinnym z rodzynkami i migdałami

II Śniadanie

Słupki warzywne z dipem tzatziki

Obiad

Gołąbki warzywne z komosą ryżową i sosem pomidorowym

Podwieczorek

Sok wyciskany owocowo – warzywny

Kolacja

Sałatka z jajkiem gotowanym, awokado, prażonymi orzechami i oliwą z oliwek

 

Niedziela 27.01

I Śniadanie

Placuszki owsiane bezglutenowe z jabłkiem i cynamonem

II Śniadanie

Sałatka z selera naciowego, suszonej żurawiny i cebuli czerwonej

Obiad

Ciecierzyca po chińsku z warzywami, ryżem jaśminowym, surówką z kapusty pekińskiej

Podwieczorek

Jabłko pieczone z cynamonem

Kolacja

Toksańska zupa z cukinią i fasolką

 

dieta post leczniczy

Poniedziałek 21.01

I Śniadanie

Pieczone warzywa z ziołami  i dipem z pieczonej papryki, sok z selera naciowego, jabłka i imbiru

II Śniadanie

Słupki warzywne

Obiad

Kotleciki z kiszonej kapusty i kalafiora, surówka porowa

Podwieczorek

Sok wyciskany z buraka i jabłka

Kolacja

Gołąbki z farszem warzywnym  w sosie pomidorowym

 

Wtorek  22.01

I Śniadanie

Kalafiornica ze szczypiorkiem, sałatka z pomidorów, ogórków kiszonych i natki pietruszki

II Śniadanie

Surówka z białej rzodkiewki  i majonezu z kalafiora, Sok wyciskany z pomidorów z bazylią

Obiad

Papryka nadziewana warzywami i ziołami, surówka z kiszonej kapusty, jabłka i cebuli

Podwieczorek

Sałaka z rukolą, pieczonym burakiem, czerwoną cebulą i pomidorami, pesto bazyliowe

Kolacja

Bulion warzywny z makaronem z marchewki

 

Środa  23.01

I Śniadanie

Chlebek warzywny z pastą pieczonych warzyw, sok z kiszonej kapusty

II Śniadanie

Sałatka z grejpfrutem i kiełkami

Obiad

Warzywa w orientalnych  przyprawach, surówka z modrej kapusty z natką pietruszki

Podwieczorek

Pieczone jabłko z cynamonem

Kolacja

Zupa z buraczków, marchewki i jabłuszka

 

Czwartek  24.01

I Śniadanie

Sałatka z pomidorów, papryki i rzodkiewki, szczypiorku,  zakwas buraczany

II Śniadanie

Surówka z kopru włoskiego, selera naciowego, jabłka i rzodkiewki

Obiad

Wegetariański bigos z jabłkiem i cebulką

Podwieczorek

Surówka z cykorii i marchewki

Kolacja

Frytki ziołowo – czosnkowe z marchewki, pietruszki i selera, dip curry na bazie kalafiora

 

Piątek 25.01

I Śniadanie

Carppacio z buraka na sałacie z pomidorami, Sok Witaminowy

II Śniadanie

Krem warzywny

Obiad

Curry warzywne, sałatka z selera naciowego i jabłka

Podwieczorek

Ciasteczka marchewkowo – jabłkowe z cynamonem

Kolacja

Placuszki warzywne,  surówka z białej rzodkiewki, jabłka, koperku

 

Sobota  26.01

I Śniadanie

Surówka z młodej kapusty, jabłka, papryki, marchewki i koperku, Zielone smothies z natką pietruszki

II Śniadanie

Smothie ala jabłecznik

Obiad

Gulasz wegetariański z cukinią, selerem naciowym, dynią i marchewką, surówka z kalarepki

Podwieczorek

Słupki warzywne z pesto ziołowym

Kolacja

Kapuśniaczek

 

Niedziela  27.01

I Śniadanie

Frytki z pietruszki, buraka i dyni w ziołach, Sok z marchewki i selera

II Śniadanie

Sałatka z grejpfrutem, rukolą i pomidorami

Obiad

Faszerowana cukinia, Surówka z kiszonej kapusty z marchewką, porem i jabłkiem

Podwieczorek

Mus jabłkowy z cynamonem i kardamonem

Kolacja

Zupa pomidorowa z makaronem warzywnym

Dane adresowe

Marago Fit
ul. Romana Maya 1
62-030 Luboń

Skontaktuj się z nami

INFOLINIA
tel.: 535 101 062

Dietetyk Zuzanna Nosek
tel.: 530 864 301

Dietetyk Artur Wesoły
tel.: 530 864 301

Dietetyk Angelika Korcz
tel.: 530 581 401  

Dietetyk Sandra Janeda
tel.: 733 120 873  

e-mail: biuro@maragofit.pl

Dział obsługi czynny

Pon - Pt: 7:00 - 16:00
Sobota dyżury mailowe